Volg ons via
 
 
 

Vispedicure

Vleesetende vissen knabbelen eelt en dode huidcellen weg.

Vleesetende vissen die je eelt en dode huidcellen wegknabbelen. Bij Aquaderma in Rotterdam kijkt men er niet raar meer van op. Wat in Japan al jaren een gebruikte therapie is, blijkt nu ook in Rotterdam mogelijk. Door in het Aquaderma bad te ontspannen is het mogelijk om met de hulp van doktersvissen (garra rufa) huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, acne en te verlichten. 

Nu is het voor het eerst dat deze behandeling in Nederland te ervaren is.

Doktersvisjes

Deze eeuwenoude methode heeft zijn oorsprong in de kuuroorden van Turkije, waar de doktersvissen hun positieve krachten allang hebben bewezen. Deze zogenaamde knabbelvissen peelen de dode huidcellen / schilfers van de opperhuid af, waarbij zij een stof achterlaten. Dit heeft een geneeskrachtige werking op de nieuwe huid. Het sabbelen van de vriendelijke doktervissen wordt in het algemeen als prettig en aangenaam ervaren. Daarom is deze behandeling ook interessant voor mensen die een dagje willen ontspannen en een natuurlijke peeling willen ervaren. Gelukkig: de visjes lusten alleen maar dode en zieke cellen! Dat is nog eens goed bedacht van Moeder Natuur.

Voor meer info kijk op de website www.Aquaderma.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Citygirl
Geplaatst op 16-09-2011 om 18:24

Heb het nu écht gezien op de Pasar Malam Azia, de Aziatische markt bij ons in de stad. Leuk gezicht en erg nuttig voor mens en dier. Dat noem ik nog eens op een positieve manier gebruik maken van de natuur. Mens en dier hebben hier beide voordeel bij. Ga zo door, ga zo door.   ;-))  Proficiat.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4806
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
pedicure, garra fish, voetverzorging, dr fish, garra rufa