Volg ons via
 
 
 

Kerstster of de Euphorbia een mooi cadeau

Kerstster | Mooi om te geven of om te krijgen.

In de herfst en de winter zijn er niet zo heel veel kleurrijke planten. Toch kun je de woonkamer nog wel opfleuren, en wel met de Kerstster ofwel de Euphorbia pulcherrima. Vroeger noemde men deze plant ook wel de Poinsettia. De plant is er niet alleen in het rood maar is in verschillende kleuren te koop. De naam Kerstster doet vermoeden dat deze bij uitzondering bedoelt is voor de kerstdagen maar niet is minder waar. De kerstster is reeds vanaf november te koop en zal het in elk interieur uitstekend doen.

De Kerstster is te koop in diverse uitvoeringen, zowel middelgroot en in meerdere vormen. Wanneer je een paar mini's in potjes zet kunnen ze uitstekend de badkamer opfleuren. En wanneer je op bezoek gaat bij vrienden- en/of familie dan is een Kerstster een cadeautje dat altijd welkom is.

Er zijn vele creatieve decoratiemogelijkheden met de Kerstster. Hieronder staat een mooi filmpje waarin Lodewijk Hoekstra, bekend van ‘Eigen Huis en Tuin’, en eigenzinnige bloemenarrangeur Elize Eveleens de creatiefste Kerststerdecoraties, Kerststertrends en verzorgingstips laten zien.

Bron: Tuinadvies.nl


Video
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2647
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kerstster verzorging, kerstster giftig voor katten, kerstster overhouden, tips kamerplanten