Volg ons via
 
 
 

Een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken | Neem er flink de tijd voor.

Stap niet onvoorbereid de keukenzaak binnen maar maak eerst een overzicht van je wensen en eisen. Teken een plattegrond van de ruimte waar je de nieuwe keuken wilt plaatsen.

Dan is het tijd om naar de keukenwinkel te gaan, maar let goed op en maak gebruik van onderstaande tips:

  • Kijk niet alleen naar de buitenkant van de kastjes maar ook naar de binnenkant. Open en sluit deurtjes en lades een  paar keer, pas dan kun je oordelen over de kwaliteit van de keuken.
  • Noem je te besteden bedrag niet. Mogelijk loop je hierdoor een mooie korting mis. Informeer goed wat in de prijs is meegerekend en vraag naar de montagekosten.
  • Neem de tijd voor je beslissing en laat je niet opjagen. Vraag eens een offerte aan bij een andere keukenwinkel. Onderhandel over de prijs.
  • Kopen bij een bij het CBW aangesloten keukenzaak biedt een aantal zekerheden. O.a. de zekerheid dat je je (maximaal 15%) aanbetaling niet kwijt bent als de keukenzaak failliet gaat. 
  • Teken niet klakkeloos of onder druk een offerte. Neem deze mee naar huis en neem er de tijd voor. Zolang je niets hebt getekend is de offerte vrijblijvend.Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 1946
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
keuken kopen, goedkope keuken kopen, waar keuken kopen, keuken kopen in duitsland, forum keuken kopen