Volg ons via
 
 
 

50plusplein.nl steeds meer in trek

Website 50plusplein.nl | Nieuws en informatie wordt meer en meer gevonden en gewaardeerd.

De website www.50plusplein.nl wordt sinds de start in 2006 steeds meer bezocht door 50-plussers en inmiddels ook door niet-plussers. De hoeveelheid informatie die de website verstrekt valt goed bij een steeds groter publiek. 

Een ongekend groot aanbod dagjes uit, toeristische informatie en de agenda zijn echte publiekstrekkers. Daarnaast geeft de site een veelheid aan artikelen over gezondheid, wonen, boeken en nieuws en evenementen op het gebied van fietsen en wandelen.

Aan de website is eveneens een forum gekoppeld waarin de leden elkaar ontmoeten. Om hiervan gebruik te kunnen maken is het wel noodzakelijk dat men zich, kosteloos, als lid registreert. De website heeft sinds medio 2010 een nieuw uiterlijk en een geheel nieuwe en vooral eenvoudiger opzet zodat nog meer bezoekers zich er snel zullen gaan thuis voelen.

De opzet van www.50plusplein.nl, het verzamelen en samenbrengen van tips en nieuws voor 50-plussers lijkt een schot in de roos.
 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2016
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vijftigplusplein, 50plussers, 50 , 50 plus korting, voordelen 50 plussers, vijftigplusser achtergronden, nieuws