Volg ons via
 
 
 

Waar moet ik op letten als ik m'n huis wil verkopen?

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ook de huizenmarkt heeft te lijden onder de kredietcrisis. Woningen staan langer te koop en verkopers moeten beter hun best doen hun huis kwijt te raken. De Vereniging Eigen Huis (VEH) geeft vier tips die kunnen helpen bij het vinden van een koper.

1. Geef zoveel mogelijk bekendheid aan de verkoop van je woning. Naast bekende websites als Funda,  bestaan er ook zoekmachines die alle huizensites scannen. Bijvoorbeeld op zoekallehuizen.nl, huislijn.nl, miljoenhuizen.nl en moviq.nl. De presentatie van het huis is daarbij erg belangrijk, zorg dus voor goede foto's.


2. Een goed onderhouden huis verkoopt gemakkelijker, dus zorg dat de woning in perfecte staat is.

3. Vraag een realistische prijs. Je kunt in de huidige markt niet verwachten dat je de hoofdprijs krijgt voor je woning. Er is landelijk een lichte daling te zien maar per regio zijn hierin behoorlijke verschillen. Kijk hoe lang woningen in jouw buurt te koop zijn. Zijn ze snel weg dan kun je je vraagprijs wat hoger stellen.

4. Creëer ruimte in je huis, maak het leger. Verf de wanden licht (als het donker is in je huis) en zorg dat de woning schoon is. Een lekkere geur in huis geeft een goede eerste indruk dus bak een appeltaart en zet verse koffie als er kijkers komen.

Bron: rtl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3829
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
woningverkoop, makelaar, huis te koop, verkoop woning