Volg ons via
 
 
 

Vogelpoep of slakkenslijm tegen huidveroudering

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Vogelpoep
Tegen rimpels en verzakkingen zijn allerlei beautyproducten in de handel. iedereen wil er toch graag een beetje jonger uit zien. Volgens Victoria Beckham wordt je huid weer helemaal zuiver door een schoonheidsbehandeling met vogelpoep. Deze behandeling wordt al jaren toegepast in een Londense beautysalon. De vogelpoep van een nachtegaal wordt gedroogd en gemengd met andere producten waaronder groene thee. Dan volgt nog een behandeling met UV-stralen.

Sperma van de stier
Ook in dezelfde Londense beautysalon kun je een haarbehandeling nemen op basis van stierensperma. Het sperma van de Angusstier bevat heel veel proteïnen. Dit is de basis voor het haarproduct dat wordt gebruikt. Het zou een beter effect hebben dan advocado olie en kaviaar.

De vleesetende vis
In Turkse en Aziatische beautycentra worden de vleesetende vissen ingezet als rustgevende behandeling bij de pedicure. De vissen, zonder tanden, zijn dol op dode huidcellen. Zie ook ons artikel - De vispedicure

Slakkenslijm
Dit product wordt gebruikt voor zachter aanvoelende ellebogen. Ook helpt het bij de genezing van wondjes zonder dat deze gaan ontsteken. Slakkenslijm is een anti-oxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Ook wordt het verouderingsproces vertraagd.

Slangengif
De gezichtscréme van Biodroga bevat een proteïne dat gif van de adder nabootst. Volgens de fabrikant heeft het een verlammend effect op de gezichtsspieren en heeft het dezelfde werking als botox. Gebruik van deze créme gaat de veroudering van de huid tegen.

Bron: detelegraaf / vrouw

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2625
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
anti oxidant, huidverzorging, schoonheidsbehandeling, haarsalon