Volg ons via
 
 
 

Thermen Spa een wellness centrum van klasse

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Thermen Spa een wellness centrum van klasse

Sinds 1868 wordt het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, op prijs gesteld omdat het in deze beschermde omgeving als het ware geladen is met de kracht van de aarde. Als een revelatie van de ontmoeting tussen rots, natuur en Venen is het water hier het weldadige element dat u masseert, verkwikt, versoepelt.

Daarom hebben de Thermen van Spa een benijdenswaardige faam verworven, een faam die nog wordt ondersteund door een stevige wetenschappelijke borgstelling. Vandaag is er in de grond niets veranderd, alleen tonen de Thermen van Spa u een nieuwe look.

Nog ludieker, nog altijd even preventief en nog dichter bij de moderne tijdgeest. In de nieuwe Thermen van Spa ervaart u de weldaden van een haast magisch water op een heel ander manier en keert u terug naar de bronnen van uw welbehagen in een sfeer die aan het plezier een nieuwe dimensie geeft.

Tijdens uw zoektocht naar welbehagen streeft u naar vervreemding, een breuk met de dagelijkse sleur, de zuivere lucht van een ongerepte natuur. In de Thermen van Spa is thermalisme alleen denkbaar als het in nauwe harmonie staat met de natuur. Vermits het natuurlijke kader waarin de bronnen van Spa opwellen op zichzelf al een bron van welbehagen is, werd het bijna gemakkelijk om voor u deze plek te creëren waar alles kalmte en welbehagen uitstraalt.

Als een spel van licht en welvende lijnen op de top van de “Annette et Lubin” heuvel, integreren de nieuwe Thermen van Spa de innerlijke rust en het ontspannende comfort dat u hier komt zoeken in de huidige, creatieve architectuur van deze plek. Alles is op uw comfort toegespitst, zodanig zelfs dat een kabellift rechtstreeks de voet van de heuvel, het centrum van de stad en het Radisson SAS Palace Hotel verbindt met de nieuwe Thermen van Spa.

Thermen Spa -  Meer info:  Klik Hier

bron: Loek (nov2006) jouw saunagids

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3954
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sauna & thermen, massage, schoonheidsbehandeling, ontspannen