Volg ons via
 
 
 

Chrysant verrassend anders

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De chrysant is er in verschillende kleuren, van hagelwit en frisgroen tot goudkleur en paarsrood. Iedere chrysant, als bol, met sprieten of als kleurrijke knoopjes, heeft haar eigen charme. Je hebt naast de klassieke troschrysant ook de geplozen chrysant en de kleinbloemige chrysant. De combinatie van gewaagde kleuren en grappige sfeeraccessoires om met chrysanten zomers karakter neer te zetten is dé kracht van deze bijzondere snijbloem.

Verzorgingstips
Als je chrysanten hebt gekocht kun je deze het beste thuis meteen uit de verpakking halen. Zet ze vervolgens op een schone vaas met lauw water en doe in het water snijbloemenvoedsel. Verwijder het blad dat zich onder de waterlijn in de vaas bevindt van de stengel en snij de stengel 3 tot 6 centimeter goed schuin af, zodat het uiteinde niet plat op de bodem van de vaas rust. Verder staan chrysanten graag op een redelijk koele plek. Vermijd verder ook direct zonlicht en een al te tochtige plek. 

Als er in loop van de tijd afstervende bladeren of bloemen ontstaan moet je deze direct verwijderen. Snij vervolgens ook iedere 4 tot 5 dagen een stukje van de stengel voor een blijvende goede wateropname.

Bron: flowerweb

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1923
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bloemen, snijbloemen, bloemen bestellen, boeket bloemen