Volg ons via
 
 
 

Chocolade met witte uitslag

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Zin aan een stukje chocolade, maar na het openen zie je dat deze wit is uitgeslagen. Dit is geen probleem. De chocolade is niet bedorven en kun je gewoon eten. De witte uitslag komt doordat de chocolade of te warm heeft gelegen waardoor het cacaovet uit de chocolade is getrokken of het komt omdat je de chocolade juist te koud hebt bewaard, bv in de koelkast.

Bewaar je chocolade in de koelkast dan komt er vocht op de chocolade terecht. De suiker in de chocolade lost dan op. Wanneer het vocht is opgedroogd zie je de suiker als een soort witte kristallen op de chocolade. Het blijft dus wel goed eetbaar. Gelukkig maar..

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2375
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
snoep, cacao, bonbons, cacaoboter