Volg ons via
 
 
 

Mannen, laat je niet kennen..

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Mannen, laat je niet kennen..

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat vrouwen graag een Nederlandse man zien die meer moeite doet als het om diens persoonlijke verzorging gaat.

Scheeronderzoek
Uit het door Gillette gehouden Scheeronderzoek is gebleken dat Nederlandse vrouwen de man een magere zeven geeft voor wat betreft de persoonlijke verzorging. Zeker 25% van de vrouwen geeft de man zelfs een zes of lager. Tweederde van de vrouwen hecht veel waarde aan een goed verzorgd uiterlijk, zeker bij een afspraakje. Ruim 70% van de vrouwen knapt af op een man die voor een date niet veel moeite heeft gedaan om er verzorgd uit te zien. 

Een snor of baard valt al helemaal niet in de smaak bij de vrouwen. Negen op de tien vrouwen zoenen het liefst een gladgeschoren man.

Actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft daarom de Nederlandse mannen opgeroepen om er op hun best uit te zien. De komende tijd gaat het Gillette Fusion Shaving Squad om pad om mannen te helpen, waarbij Yolanthe ook zelf af en toe een kijkje komt nemen.

Bron: reklameweek

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1385
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
scheren, verzorging, snor, geurtje