Volg ons via
 
 
 

Vrouwen stressen al snel over rimpels

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Vrouwen stressen al snel over rimpels

Vrouwen beginnen zich al op hun 28ste jaar zorgen te maken over het verouderingsproces. Ze maken zich zorgen over kraaienpootjes, rimpels en grijze haren.
 
In een enquete werden 4000 Britse vrouwen gevraagd op welke leeftijd voor hen het natuurlijke verouderingsproces begon. Eén op de zes maakte zich al zorgen vanaf de leeftijd van 28 jaar.

Slechts één op de tien vrouwen maakt zich pas zorgen vanaf haar veertigste jaar. Van de ondervraagde vrouwen denkt één op de tien dat haar schoonheid minder wordt als ze richting de vijftig gaat. 

De zorgen over het ouder worden beginnen echter al veel eerder. Volgens de onderzoekers beginnen de zorgen bij 28 jaar, omdat de vrouwen dan de dertig naderen en de eerste tekenen van veroudering optreden.

Het grootste deel van de vrouwen geeft aan diep in de buidel te willen tasten om de huid zo lang mogelijk jong en stralend te houden.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 1433
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
grijze haren, rimpels, huidverzorging