Volg ons via
 
 
 

Workshop en cursus gezichtsgymnastiek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

WORKSHOP EN CURSUS GEZICHTSGYMNASTIEK!
 
Eigenlijk is het vreemd dat we wél onze lichaamsspieren trainen door middel van sport, maar dat we niets doen aan de spieren in het gezicht! Doordat we de gelaatspieren niet trainen en ze na verloop van tijd verslappen, ontstaan er rimpels. Net zoals we ons lichaam glad, strak en soepel kunnen houden door spieroefeningen te doen, zo kunnen we ook de spiergroepjes in ons gelaat trainen en op die manier prima in conditie houden!
 
Door het doen van simpele oefeningen verdwijnen uw zorgenrimpels, gaan uw ogen weer twinkelen en verschijnt er spontaan een glimlach op uw gezicht!

In een komische workshop en/of cursus Gezichtsgymnastiek gaat u de gezichtsspieren trainen om rimpels en groeven te vervagen, oogleden te liften, onderkinnen te laten verdwijnen en een stralende teint en stralende ogen te krijgen. Door de uitgebalanceerde oefeningen van gezichtsgymnastiek worden spieren korter en dikker, waardoor ze de slapper wordende (of geworden) huid weer opvullen. De oefeningen zijn tevens goed voor de doorbloeding van de huid, waardoor u er gezonder uitziet.I

n de training leert u hoe u de gezichtsgymnastiek toepast op uw eigen gezicht; er komt geen mes of injectienaald aan te pas! U geeft uzelf een natuurlijke facelift op een gezonde en risicoloze manier, het doet geen pijn en u doet het helemaal zelf. Het is een vrolijke en ontspannende bezigheid, omdat er komische spieroefeningen gedaan worden voor het gezicht en de hals. Hilariteit alom dus, want we zijn bezig met 'gekke bekken trekken'!

Workshops worden vooral gegeven aan bedrijven, vriendinnengroepen, op verjaardagsfeestjes, op netwerkbijeenkomsten, tijdens een gezondheidsweek en bij een jubileum van een collega. Het is ook geschikt voor een vergaderbreak, vrijgezellendag, jaarclubuitje, secretaressedag, trainingsdag, personeelsfeest, teambuildingsactiviteit en bij het afscheid van een collega.

Privélessen en een workshop voor een paar vrienden of vriendinnen zijn ook mogelijk! Kijk maar eens op www.wellness-coaching-groningen.nl daar staat alles beschreven.

Kortom: Gezichtsgymnastiek maakt het leven nóg leuker! 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4304
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
spieroefeningen, rimpels, gymnastiek, huid