Volg ons via
 
 
 

GPS voor katten

GPS voor katten | Volg je kat buitenshuis via een uniek gps-systeem in de halsband.

Voor de echte kattenliefhebber die bang is zijn kat kwijt te raken is er sinds 2008 is een gps-systeem voor katten te koop. Met dit gps-systeem kun je je zoekgeraakte kat altijd gemakkelijk terugvinden.

Met het gps-systeem van een elektronicabedrijf uit Hengelo is het mogelijk live de route te volgen van je kat. Zo weet je ieder moment van de dag waar je kat is. Met deze uitvinding hoopt het bedrijf ook de mishandeling van katten te voorkomen en terug te dringen.

Wilfried Peezenkamp heeft het gps-systeem bedacht nadat zijn eigen kat ernstig was mishandeld. De kat krijgt een kleine gps-ontvanger aan de halsband, het basisstation is aan de PC gekoppeld en de gebruiker kan via Google Earth zien waar de kat buitenshuis loopt. Als de kat ergens vastzit kun je direct actie ondernemen. Wilfried heeft al zeer veel reacties gehad, zowel positieve als negatieve.

De website van Wilfried: www.wpcat.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 10774
Categorie: 
Dieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gps, gps systeem, kat, over katten, poes, kitten, gps in halsband, kat terugvinden, zoekgeraakte kat