Volg ons via
 
 
 

Sla in zakjes snel opeten

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar verschillende soorten voorverpakte sla. De bond komt tot de conclusie dat het beter is om de voorverpakte sla binnen één a twee dagen op te eten omdat de kwaliteit op de uiterste houdbaarheidsdatum een stuk slechter is geworden. Het onderzoek vond plaats bij verschillende supermarkten.

Op de dag van aankoop blijkt de kwaliteit van alle kant-en-klare sla goed tot zeer goed te zijn, bijna 90%, maar op de uiterste houdbaarheidsdatum kreeg nog maar 14% het predicaat goed. Bij aankoop van sla is het aan te raden om goed op de houdbaarheidsdatum te letten.

Tip
- achterin het koelvak liggen vaak de zakjes die nog wat langer houdbaar zijn. Bij het aanvullen van een koelvak wordt vaak datgene wat het eerst verkocht moet worden, voorin gelegd.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1241
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verse groente, veldsla, sla, recepten