Volg ons via
 
 
 

Huizen Kijken? TomTom helpt.

Stel je eigen Open Huizen Route samen en begin met huizen kijken

Wie op zoek is naar een andere woning komt door het overgrote aanbod aan huizen bijna niet toe om het juiste huis te vinden. ERA makelaars heeft daarom een initiatief genomen die het zoeken naar een andere woning eenvoudiger moet maken. In samenwerking met TomTom kunnen mensen die op zoek zijn naar een woning gebruik maken van de ERA navigator. Op de ERA website kan men een adres van een te koop staande woning, tezamen met de persoonlijke wensen invoeren. Wie in bezit is van een TomTom kan op deze wijze heel eenvoudig zijn eigen Open Huizen Route samenstellen.
Open Huizen Route een succes
Huizenzoekers maken graag gebruik van de mogelijkheid om zelf een Open Huizen Route samen te stellen. Met de ERA navigator hoeft men nu niet lng meer te zoeken naar de te koop staande woningen maar kan men met de TomTom rechtstreek van A naar B rijden. De Open Huizen van ERA makelaars werd in het jaar 2000 ingevoerd. Aspirant kopers kunnen te koop staande woningen ook daadwerkelijk van binnen bekijken. ERA gaat hier uit van het principe: zien is kopen, en dat wordt door de huizenzoekers zeer gewaardeerd. De landelijke Open Huizen Route van ERA makelaars wordt drie keer per jaar georganiseerd. Daarnaast biedt ERA huizenzoekers de mogelijkheid, om met het programma ERA Earth, huizenkijkers alsvast tevoren de ligging van woningen te laten zien. 

De ERA navigator is echter een grote uitkomst voor al diegenen die zelf een Open Huizen Route willen samenstellen. Je selecteert de huizen die je wilt bekijken en met de 'wizard' van TomTom worden de huizen snel en eenvoudig overgezet. De zelf gekozen Open Huizen Route kan men ook rijden op een zaterdag- of zondagmiddag daar deze mogelijkheid buiten de landelijke actie om kan worden verreden. Meer informatie is te vinden op www.era.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1053
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
woningaanbod, koopwoning zoeken, woning te koop, huizen te koop, aanbod koopwoningen