Volg ons via
 
 
 

Vaderdag komt er weer aan

Vaderdag | Welgestelde vaders verwachten niks van de kinderen.

Zondag 16 juni Vaderdag

Welgestelde vaders verwachten niks van de kinderen.

Zondag is het weer Vaderdag . Maar vaders uit de hogere welstandsklasse verwachten geen cadeau van hun kinderen. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau De Vos & Jansen in opdracht van YourGift Cards. (2008- www.yourgift.nl)

Mannen uit de lagere welstandklassen daarentegen hebben hogere verwachtingen. Bijna de helft van deze groep verwacht een cadeau voor vaderdag te krijgen tegen 20 procent uit de hogere welstandklasse. De keuze voor een cadeau zal voor de kinderen niet eenvoudig worden.

Moeilijk kiezen

Vaders hebben namelijk geen uitgesproken voorkeur. Slechts 20 procent van de vaders weet wat zij willen hebben. Bloemen, etenswaren, wijn of kleding scoren in ieder geval niet al te hoog voor vader. Voor deze cadeaus heeft vader een ruime vijf over.

Elektronica, boeken, Cd’s en DVD’s krijgen wel een ruime voldoende. Evenals cadeaubonnen/giftcards. Simpelweg omdat vader dan zijn eigen keuze kan bepalen en niet terug hoeft om te ruilen. Of erger nog: het cadeau in een kast verdwijnt en er nooit meer uitkomt.

Het onderzoek legt ook nog andere leuke feitjes over cadeaus bloot. Zo waarderen vrouwen een weekendje weg met hun partner beduidend beter dan andersom. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1917
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vaderdag cadeau, vaderdag knutsels, vaderdag kleuters, tekst vaderdag, vaderdag datum, moederdag