Volg ons via
 
 
 

Wasgoed, je komt er nooit vanaf

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De was draaien is voor velen nou niet bepaald het leukste karweitje. Het is ook een bezigheid die elke week maar weer terugkomt. In veel nederlandse huishoudens wordt nog altijd zo'n 4 keer per week de was gedraaid. Dat is toch altijd nog meer dan 400 keer per jaar.

Uit een enquête van de Consumentenbond blijkt dat er toch ook nog wel veel huishoudens dit beperken tot eens in de twee weken. De meeste was wordt gedraaid in de weekenden, nog geen 25% doet dit alleen door de week. Er wordt vaak aangeraden vanwege de hygiëne om de wasmachine eens in de zoveel tijd te laten draaien op 90 graden terwijl deze leeg is.

Meer dan 75% van de ondervraagden heeft dit nog nooit gedaan. Volgens de Consumentenbond kun je dit waarschijnlijk ook net zo goed niet doen want de groep die dit af en toe wel deed had vaker last van mankementen aan de wasmachine als de groep die dit nooit deed.

Bron: consumentengids 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1477
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wassen, wasmachine, wasdroger