Volg ons via
 
 
 

Eerst scrubben, dan in de zon..

Scrubben bevordert bruin tintje

Voordat je gaat genieten van de zon en graag een bruin tintje wilt krijgen is het goed om de huid eerst zorgvuldig te scrubben met een crème of gel. Na een goede scrubbeurt is de huid glad en schoon wat een bruin kleurtje zal bevorderen.

Ook tijdens je zonvakantie is een scrubbeurtje welkom. Veel mensen denken ten onrechte dat hierdoor de zo begeerlijke bruine teint weer verdwijnt. Door ook tijdens een zonvakantie af en toe de huid een scriubbeurt te geven krijgt de huid juist een mooie glans en de bruine teint komt veel mooier tot zijn recht.

Door de huid te scrubben worden alle dode huidcellen verwijderd en neemt de huid ook beter de aftersun of de vochtinbrengende créme op. Wanneer je onverwachts verbrand bent door de zon wacht dan met scrubben. Neem voor na het zonnen een zeer zachte scrub en voor het gezicht een scrub die daarvoor bestemd is.

In ons forum kunt u ook advies vragen aan onze deskundige

Marga Dobma


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3717
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huidverzorging, huid, body scrub, peeling