Volg ons via
 
 
 

Leef op goede voet met je voeten

Ook je voeten mogen af en toe verwend worden.

Je voeten hebben er wel een keertje recht op om te worden verwend. Zeker als je bedenkt dat ze gemiddeld in een mensenleven zo'n 185.000 kilometer afleggen. Dan is het haast niet ondenkbaar dat er wel eens probleempjes ontstaan. Maak daarom eens een afspraak met een pedicure. Voor een betrekkelijk laag bedrag kan zij je helpen om eelt en likdoorns te verwijderen. De teennagels worden even goed verzorgd en de voet krijgt een heerlijke massage.

Ook goed voor de voeten zijn een paar lekkere schoenen die meteen goed moeten zitten. Veel voetproblemen ontstaan door verkeerd schoeisel. Het beste is om schoenen te kopen op het midden van de dag. Aan het einde van de dag zijn de voeten vaak wat dikker en 's morgens zijn ze juist smaller.

Loop niet altijd op hoge hakken maar ook geregeld op lagere hakken. Je kunt anders last krijgen van slijtage aan de kniegewrichten en rugwervels.

Op den duur gaan teennagels steeds langzamer groeien. Knip ze nooit te kort en altijd recht af om ingegroeide nagels te voorkomen. Vingernagels groeien overigens drie keer zo snel.

Heb je echt problemen met je voeten neem dan eens kontakt op met het Medisch Voet Centrum in Amsterdam (www.mvca.nl). Zij kunnen je vast verder helpen.

En voor een lekkere voet-verwennerij kun je even zoeken op pedicure.startpagina.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2804
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
voetverzorging, pedicure, likdoorns, pedicure producten, pedicure prijslijst