Volg ons via
 
 
 

Eerste VerkeersCounselor en rijangst-specialisten

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Eerste VerkeersCounselors en Rij-angstspecialisten gecertificeerd

Op 3 april 2008 ontvingen in Nieuwegein de eerste verkeerscounselors en rijangstspecialisten hun certificaat verkeerscounseling uit handen van Karin Elshout. Elshout zette hiertoe het Platform Verkeerscounseling op. Eindelijk kunnen mensen met rijangst nu in groten getale geholpen worden, zodat deze uit isolement kunnen ontsnappen én mobiel blijven.

Minstens half miljoen rijbewijsbezitters heeft er last van: Rijangst!
Iedereen kan op een bepaald moment van zijn leven in een situatie terecht komen waardoor hij angst krijgt voor het autorijden. Denk maar aan de angst die veroorzaakt wordt door een ongeval of trauma. Men durft dan niet meer de auto in. Voor de mens in kwestie een nare situatie voor verzekeraar vaak een kostbare zaak.

Er is duidelijk een enorme behoefte aan professionele begeleiding bij rijangst. Verzekeringsmaatschappijen en de letselschadeadvocatuur kunnen nu eindelijk met een gerust hart doorverwijzen. Het Platform VerkeersCounseling is een samenwerkingsverband aangegaan met een landelijk opererend netwerk van letselschadespecialisten (www.0800-ongeval.nl of tel: 0800-6643825). Dit netwerk heeft de beste advocaten en schade-experts die allemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en die per 1 januari 2008 het nieuwe keurmerk van de Stichting Keurmerk Letselschade hebben verkregen.

Een VerkeersCounselor is een gespecialiseerd psychosociaal therapeut/counselor die nauw samenwerkt met een gespecialiseerd rij-instructeur: een Rijangst-specialist. Dit team zorgt er samen voor dat de zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en men uiteindelijk (weer) als een volwaardig verkeersdeelnemer op pad kan.

Is uw verkeersangst ontstaan door een verkeersongeval en wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van VerkeersCounseling? Neem dan contact op met het secretariaat van het Platform VerkeersCounseling, dit kan tijdens het telefonisch spreekuur (dagelijks van 12.00 - 13.00 uur) op telefoonnummer: 06-12643056.

Meer informatie over VerkeersCounseling kunt u vinden op het Platform VerkeersCounseling of bij Cisca Holkamp van ImproGrow (www.improgrow.nl Tel: 0228-561366.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1733
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
rijangst, rijschool, auto, autorijschool