Volg ons via
 
 
 

Skiken - langlauf op wieltjes

Skiken | Langlaufen op wieltjes een uitstekende en gezonde buitensport

Wie ook in de zomermaanden wil gaan langlaufen kan dat gaan doen op skiken. Skiken heeft veel weg van langlaufen en is ook nog een gezonde buitensport. Skiken is eigenlijk langlaufen op wieltjes. Het is een uitstekende en dynamische lichaamsbeweging die het hele lichaam goed zal doen. Op de wieltjes kan men skiken over het fietspad of lekker naar beneden zoeven vanaf een zelfgemaakte afdaling met gras.
Skiken vereist wel bescherming
Wie gaat skiken kan een behoorlijke snelheid behalen en daarom is het ook zeker noodzakelijk om de nodige bescherming te dragen. Elleboog- en kniebeschermers zijn niet overbodig. Skiken moet je leren en vereist wel een bepaalde techniek. Raadzaam is het zeker om enkele lessen te gaan volgen om deze goed te beheersen. 
Wat heb je nodig om te skiken?
Uiteraard een paar skikes en daarnaast de poles. Aan te raden zijn een paar goede (berg) wandelschoenen of goede sportschoenen. Meer informatie is te vinden iop: www.skike.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1720
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
skiken kopen, langlaufen skiken, skiken huren, skiken zonder stokken, skiken leren