Volg ons via
 
 
 

Vrouw vindt buik en voeten minst mooi

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

 Vrouw vindt buik en voeten minst mooi

 Je kunt je afvragen of de Nederlandse vrouw wel tevreden is met haar voeten. Uit onderzoek gedaan door TNS NIPO in opdracht van Hansaplast is maar liefst 70 procent niet tevreden over haar buik maar ook de benen en de voeten krijgen een onvoldoende.

Met name tijdens de wintermaanden laat de vrouw de voet voor wat hij is. Met het voorjaar in aantocht gaan de gedachten langzaamaan weer uit naar het lopen met blote voeten in open schoenen. Dat blijkt het moment waarop ook de voeten weer de nodige aandacht krijgen.

De vrouw vindt het erg belangrijk dat de voet lekker ruikt, zacht aanvoelt en het liefst heeft ze rechte tenen. Schimmel-en kalknagels worden evenals zweetvoeten, als zeer negatief ervaren. Voeten scheiden zo'n kwart liter vocht per dag af.

Vrouwen hebben overigens, veel vaker dan mannen, voetproblemen omdat ze op hoge hakken lopen. Wandelen is een goede oefening voor voetverzorging. De bloedsomloop wordt hierdoor gestimuleerd.

De ogen worden als het meest belangrijke lichaamsdeel gezien.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1765
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
voetverzorging, pedicure