Volg ons via
 
 
 

Beetgaar koken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.



Hoe zachter je de groenten kookt, des te zwaarder ze op de maag liggen.

Kook daarom de groenten tot ze beetgaar zijn, het is niet alleen beter voor je maag maar komt ook de smaak ten goede.

Bovendien verdwijnen de belangrijke vitaminen zo niet met het kookvocht in de gootsteen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 3064
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
recepten, gezond, kokkerellen