Volg ons via
 
 
 

Neem eens de TukTuk

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een dagje Amsterdam of Den Haag daar hoort sinds vorig jaar een ritje met de tuktuk bij. Op een voordelige manier kun je nu een groot gedeelte van de stad doorkruisen. Natuurlijk is het minder comfortabel dan een taxi en kun je enigszins last krijgen van de uitlaatgassen en het verkeerslawaai maar de prijs is dan ook zo'n dertig a veertig procent van een taxirit.

In Den Haag is de tuktuk al helemaal ingeburgerd en ook in Amsterdam wordt de populariteit steeds groter. De kleurig beklede driewielers worden gereden door ervaren chauffeurs die je erop wijzen dat wel de veiligheidsgordel om moet en de ritssluiting van de plastic flap dicht moet. Maar dan kan het avontuur ook echt beginnen.

Je hebt er geen problemen mee, dat je eens wat minder comfortabel wordt vervoerd dan is de tuktuk zeker een must bij een bezoek aan één van de steden. Meer info op: www.tuktukcompagny.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1512
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
stedentrip, tuk tuk, tuk tuk huren, dagje amsterdam