Volg ons via
 
 
 

Le petit Doruvael

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als enige Nederlandse producent, mogen Ans en Ad Vlooswijk op hun boerderij een rauwmelks roodbacteriekaasje maken.

De productie van deze kaas vereist een strenge hygiëne.

Als de jonge kaas uit de vorm komt wordt ze gedurende enkele dagen gewassen met pekelwater, met hierin opgeloste corynebacterie.

Deze bacterie geeft de kaas de typische rode kleur en een specifieke geur.

Een kaas van topkwaliteit le petit Doruval.

Meer info: www.groenehartlandwinkel.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 2097
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kaasboerderij , kaasmakerij, zuivel