Volg ons via
 
 
 

Picobello kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Picobello is een zachte witschimmelkaas.

In de Brabantse Kempen, om precies te zijn op de Strabrechtse Heide, ligt de Saanenhof het is hier waar de kaas wordt geproduceerd.

Er wordt gewerkt met de melk van 600 eigen geiten, dagelijks wordt er kaas gemaakt.

De Picobello vormt de kroon op het assortiment, zeker als die mooi is gerijpt, lichtbruine randen krijgt en het scherpe karakter krijgt dat een geitenkaas zo bijzonder maakt.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 1893
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
edammer