Volg ons via
 
 
 

Huis verkopen? Zorg voor een goede indruk.

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wil je je huis verkopen zorg dan dat een eventuele koper er een goede indruk van krijgt. Na alle jaren die je zelf al in de woning hebt gewoond is het vaak moeilijk om te zien wat beter zou kunnen. Het is dus noodzakelijk om het huis eens nader kritisch te bekijken. Zorg dat het huis er zo uit ziet, zoals een koper het graag wil zien. Vergelijk het met een hotel waar al honderden mensen in het bad hebben gelegen maar waar je niets van terug wil zien.

Verwijder halfdode planten en zet een frisse bos bloemen op de vaas. Is het tapijt inmiddels aan vervanging toe kijk dan of je het al niet voor de verkoop kunt verwijderen. Zorg dat het huis een frisse geur heeft. Zijn er nog kamers die eerder aan de kinderen toebehoorden maar nu leeg staan, haal dan alle afgedankte spullen die er al jaren liggen weg. Geef de kamers weer een bewoonbare indruk. Staat de woning al een tijdje leeg zorg dan dat het toch nog enigszins bewoond lijkt.

Neem de tuin onder handen en loop het verfwerk even na. Zijn er ergens bladders dan is het verstandig het opnieuw te lakken. De keuken en de badkamer moeten er picobello uitzien.

Beter een paar honderd euro uitgeven die je met de verkoop wel weer terug zult verdienen als de woning er tip en top uit ziet.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1425
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
woningverkoop, makelaar, huis te koop, verkoop woning