Volg ons via
 
 
 

De kat, jagen en uitrusten

De grootste liefhebberij van de kat is namelijk zo’n 16 uur per dag slapen.

Een kat die ook een groot deel van de dag naar buiten kan, zal zich heel goed alleen kunnen vermaken. Een beetje jagen en  op een beschut plekje een dutje doen, en dan is hij helemaal in zijn sas. Tussendoor komt hij wel even naar binnen voor een hapje en als hij dan ook nog even wordt vertroeteld kan zijn dag niet meer stuk.

Anders is het voor katten die niet buiten komen. Zij hebben wel graag iets gezelschap voor de uurtjes dat ze uitgeslapen zijn. De grootste liefhebberij van de kat is namelijk zo’n 16 uur per dag slapen. Dan is hij nog een behoorlijke tijd bezig om zich van top tot teen te wassen, maar daarna is het ook wel aangenaam als hij even zijn jachtinstinct kan bevredigen.  Dat kan door middel van een kattenpaal waarop hij alles goed kan overzien en middels speel-muisjes- en balletjes.

De kat zal het altijd leuk vinden als je met een draad wat spelletjes met hem doet maar berg de draad daarna wel op want deze kan zich rondom zijn tong oprollen. Na de noodzakelijke kleine tussendoortjes is het dan al snel weer tijd voor een volgende siësta. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1849
Categorie: 
Dieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
poes, kater, katten, verzorging kat, sterilisatie kat, bengaalse kat, perzische kat, krabpaal katten