Volg ons via
 
 
 

Om je vingers bij af te likken - chocolademassage

Chocolademassage heeft gunstig effect op hele organisme.

Om je vingers bij af te likken, de chocolademassage. De warme cacao wordt op de huid opgebracht door de masseur. Het is dus niet de bedoeling om thuis een portie repen chocola te smelten en daar je geliefde mee te masseren.

Nee, het is een uiterst serieuze massage behandeling die al velen hebben beleefd. Cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen waarvan bekend is dat ze een gunstig effect hebben op het hele organisme. Het werkt verzachtend, voedend, hydraterend en het heeft ook een anti verouderende werking.

De cacao massage werkt uitermate ontspannend en het smaakt dan ook naar meer. Je wordt vertroetelt en voelt je bovenal gelukkig. De massage is aan te raden voor iedereen die zich gestresst voelt en laten we eerlijk zijn, alleen de geur doet je al goed.

Chocolademassages zijn een onderdeel van de schoonheidsbehandelingen en worden in de wellness centra dan ook regelmatig toegepast. Maak eens een afspraak en laat je ook onderdompelen. Het doet je lichamelijk en geestelijk goed.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2106
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
chocolademassage, wellnesscentra, massagesalon, spa, massage