Volg ons via
 
 
 

Manuele massage therapie voor vrouwen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De genezende kracht van manuele massage therapie
 
Kent u het gevoel dat er steeds meer lichamelijke ongemakken ontstaan.

Onaanwijsbare oorzaken zoals: huidkwalen, lage rugpijn, vermoeidheid, hoofdpijn, obstipatie, cellulite, astma, slecht slapen en het gevoel geen energie meer te hebben.

Al deze klachten geven aan dat uw algehele gezondheid niet goed is.

 Om de algehele gezondheid weer te herstellen kunt u door regelmatig gebruik te maken van massagetherapie deze klachten verhelpen en in de toekomst voorkomen.


Massage is een enerverende ervaring die lichaam en geest in topvorm brengt.
Massage kan lichaam en geest stimuleren en tot rust brengen. De huid, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel worden gestimuleerd. Dat geeft de bloedcirculatie een oppepper, bevordert de celvernieuwing en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam verlaten. De gespannen spieren raken ontspannen, stijve gewrichten worden losser en zenuwen komen tot rust, hierdoor ontstaat een algeheel ontspannen en prettig gevoel.

Laat massage deel uitmaken van uw levensstijl, u zult zich er zeker energieker door voelen.
Energie is de motor die het lichaam op gang houdt en ervoor zorgt dat het lichaam goed blijft functioneren. Om nieuwe energie op te bouwen is het belangrijk om eerst te zorgen voor ontspanning.

Door u regelmatig te laten masseren door een professionele masseur, zult u er beter uit gaan zien en zich nog veel beter gaan voelen. Massage brengt de algehele gezondheid in balans en houdt stress onder controle en behandelt klachten die niet op de reguliere geneeskunde reageren.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 1565
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
rugpijn, massage, hoofdpijn