Volg ons via
 
 
 

Vegetarisch wonen voor ouderen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Steeds meer ouderen kiezen voor vegetarisch wonen. Het gaat hierbij niet alleen om de vegetarische maaltijd, die is immers overal te verkrijgen, maar om het samenwonen met andere leeftijdgenoten die dezelfde leefstijl hanteren.

Op een landgoed bij Diepenheim zijn inmiddels al vijftig wooneenheden waar 125 ouderen wonen met daarnaast een speciaal vegetarisch verzorgingshuis waar ook nog eens 75 hulpbehoevende senioren wonen. In rap tempo worden er vegetarische zorgcentra bij gebouwd om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

In de buurt van Bunschoten is dan ook een landgoed aangekocht van 5,5 hectare waar ook 75 appartementen en bungalows verrijzen. Wie interesse heeft voor deze vorm van wonen kan kontakt opnemen met de Stichting Philadelphia Vegetarisch Centrum.

Meer info: www.vegetarischcentrum.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
PCA Schaminee (Gast)
Geplaatst op 12-10-2020 om 18:06

Geachte mevrouw/meneer, wilt u zo vriendelijk zijn de zoekterm www.vegetarischcentrum.nl te vervangen door www.vegetarischwoonpark.nl? De eerste domeinnaam zal binnenkort vervallen, wij gebruiken enkel nog de tweede. Alvast onze dank, met vriendelijke groet, namens het bestuur van de bewonersvereniging: PCA Schaminee.  


Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2991
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
appartementen, bungalow, 50 , gelijkvloers