Volg ons via
 
 
 

Blijf zweven op een roze wolk

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Blijf zweven op een roze wolk
 
Blijven zweven op een roze wolk. Het is echt mogelijk om verliefd te blijven. Daarvoor zijn wel enkele activiteiten noodzakelijk. Zo komt een flinke ruzie op zijn tijd de liefde ten goede. Opkroppen van alle boosheid werkt averechts. Zeg geen onaardige dingen over je partner en stimuleer ook de partner in zijn hobby of bezigheden. Wees positief over de relatie, bedenk: wat je geeft zul je terug ontvangen.

Zorg ervoor dat er ondanks de drukte van deze tijd, ook dingen zijn die je steevast samen doet. Verras de partner ook eens op een ogenschijnlijk onbelangrijk moment. Loopt het even niet zo lekker zit dan niet direct bij de pakken neer. Zorg dat je alles doet om net zo aantrekkelijk te blijven als toen je dat wilde op je twintigste.

Een relatie is niet zomaar iets. Je hebt er voor gekozen om samen door het leven te gaan. Zo vanzelfsprekend is dat niet. En geef elkaar de ruimte om ieder op zijn tijd, ook iets voor jezelf te doen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1425
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verliefdheid, relatie