Volg ons via
 
 
 

Ongewenste telefoontjes blokkeren

Ongewenste telefoontjes kun je laten blokkeren.

Ongewenste telefoontjes. Iedereen heeft er wel eens last van. Allemaal kennen we de telefoontjes onder etenstijd of wanneer je je ’s avonds net voor de buis hebt genesteld. Een rinkelende telefoon doet je toch maar besluiten het gesprek aan te nemen en inderdaad is het weer een aardige dame of heer die verondersteld dat je misschien wel eens niet goed verzekerd bent of dat je wellicht een veel goedkopere hypotheek kunt afsluiten.

Abonnees van internet- en telefonie aanbieder XS4ALL kunnen nu gratis gebruik maken van een nieuwe dienst om hier een eind aan te maken. De nieuwe dienst biedt ook de mogelijkheid om anonieme bellers cq bellers met een afgeschermd nummer te blokkeren.

Wie op zijn vaste telefoonlijn wordt lastiggevallen kan deze persoon of dienst gelijk nadat het gesprek is beeindigd, blokkeren door een code in te toetsen.

Belt deze persoon toch opnieuw jouw nummer dan krijgt hij te horen: " De persoon die u belt, wenst uw oproep niet te ontvangen".


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 11252
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ongewenste telefoontjes, blokkeren telefoontjes