Volg ons via
 
 
 

Een bruine teint tijdens het douchen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.Een bruine teint tijdens het douchen

Kuren in je eigen badkamer. Uit een Europees onderzoek blijkt dat 40 procent van de mensen de eigen badkamer gebruikt om te ontspannen. Wanneer de kinderen het ouderlijk huis hebben verlaten breekt voor veel 45-plussers de tijd aan om eens flink de badkamer onder handen te nemen.

Mogelijkheden zijn er te over, van een standaardbadkamer tot een uitgebreide wellness-voorziening in je eigen huis. Erg in trek zijn de douchepanelen, jetstreams, stoombaden en de extra grote douchekoppen. De stoomdouchecabine met wandstoeltje doet het ook goed. Ook is er de mogelijkheid een douche met zonnebank aan te schaffen. Een kleurtje krijgen terwijl je aan het douchen bent. En al haast vanzelfsprekend, blijven ook de bubbelbaden populair.

Van de 1200 ondervraagden vindt meer dan 50 procent dat wellness producten thuishoren in de badkamer. Veel mensen zijn van mening dat kuren in huis veel voordelen heeft ten opzichte van een beautycentrum of sauna omdat men er geen tijd voor hoeft te plannen. Is men toe aan een ontspannend uurtje kuren dan hoeft men er de deur niet meer voor uit.

De kosten van installatie van een wellnessbadkamer zijn afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. Hoe zit het met de waterleiding en met de stroomvoorziening? Ook zal na de aanschaf van een luxere badkamer de energienota wellicht hoger uitvallen. Bij verkoop van de woning wordt een aparte, op eigen smaak ingerichte badkamer, door een eventuele koper niet altijd gewaardeerd. Ben je van plan over te gaan op de aanschaf van een luxe badkamer let dan vooral op acties waarbij een compleet pakket vaak voordeliger is dan alles los te kopen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1402
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
whirlpool, bubbelbad, zonnestudio