Volg ons via
 
 
 

Geen vrees meer voor schending privacy op social media

Privéleven en foto's worden zonder na te denken geplaatst op social media.

De jongvolwassenen en steeds meer ook hun ouders hebben zo langzamerhand hun hele privéleven op de websites van Hyves of Schoolbank staan. Foto’s worden geplaatst en het geven van een adres via internet is voor velen geen enkel probleem meer. Het overgrote deel dat alles over zichzelf, hun vrienden en privéleven plaatst zijn over het algemeen de dames. Eén en ander blijkt uit een onderzoek gedaan door Marketresponse.

Geregistreerden op de website van Hyves maken zelf een persoonlijke pagina aan en daar post men tevens al hun persoonlijke kenmerken. Doel ervan is om zoveel mogelijk digitaal vrienden te krijgen.

Toch zou men beter een klein beetje behoedzamer kunnen zijn want een heel groot deel van de ’ vrienden’  doet zich op de social media website's  mooier voor dan het is. Er wordt heel wat afgelogen over leeftijd, carrière en woonplaats.

Toch zal naar verwachting de groei van dit soort websites evenals datingsites nog verder toenemen. Iedereen doet het, dus kun je niet achterblijven.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1677
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
why social media, hyves, schoolbank, social media network, tools social media, social media in nederland