Volg ons via
 
 
 

Vakantie voorbij en nu de fotos...

Vakantiefoto's | Digitaal verzenden en kant en klaar in fotoboek weer terug.

De vakantietijd ligt alweer achter ons en nu is het zaak om al de genomen foto’s uit te zoeken en in te plakken. Hoewel inplakken tegenwoordig niet meer nodig is. Op betrekkelijk eenvoudige manier kun je je foto’s op de computer uitzoeken en digitaal verzenden om ze keurig kant en klaar ingeplakt, na een week weer af halen in warenhuis of supermarkt.

Ook zijn er veel programma’s op internet te downloaden, je stelt je fotoboek samen en als je tevreden bent over het resultaat dan verzend je de foto’s. Enkele dagen later wordt het fotoboek dan thuisbezorgd.

Eén van de vele websites is onder meer phototools.nl maar ook warenhuizen als Hema, V&D en supermarkten als Albert Heyn en onder andere Dirk van den Broek leveren goede foto’s in een mooi album.

Was je eerder wel een hele avond of zondag zoet met het uitzoeken van alle kiekjes en dan nog het inplakken, tegenwoordig is het allemaal binnen een uurtje geregeld.

Wie heeft goede of mogelijk slechte ervaringen met het kant en klaar bestellen van een fotoboek?  Reacties zijn hieronder welkom.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1680
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fotoalbum, vakantiefoto, foto afdrukken