Volg ons via
 
 
 

Parfum kiezen...een moeilijke klus

Een fijne parfum kiezen | Laat je niet iets aanpraten.

Het valt soms lang niet mee om een parfum te vinden die je aanstaat en die bij je past. Tientallen geurtjes kun je proberen en besnuffelen totdat je op het laatst helemaal niet meer weet wat nu welke geur was.

Als je een geurtje wilt gaan kopen zorg dan dat je ontspannen bent. Het reukorgaan is dan het beste in staat om de verschillende aroma’s weer te geven. Ga niet meer dan drie geuren per keer proberen. Denk er niet bij na als je een geurtje gaat ruiken. De geur is goed of niet goed en als je toch twijfelt, neem hem dan niet.

Laat je vooral niet iets aanpraten door de verkoopmedewerkster. Je eigen neus en smaak moeten het uiteindelijk toch doen. Het is echt niet nodig om telkens weer dezelfde geur te kopen die je al zolang gewend bent. Probeer eens wat anders. Je bent inmiddels ook weer ouder geworden en dan verandert ook je persoonlijkheid, dus tijd voor een nieuw geurtje.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2303
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
parfum, eau de toilette, parfum outlet, parfum top 100, parfum chanel, parfum informatie, moederdag