Volg ons via
 
 
 

Steeds meer 50-plussers gaan golfen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De golfsport is flink in opkomst. Ook veel 50-plussers hebben de sport inmiddels ontdekt en zijn begonnen met golfles. Nederland kent vele mooie golfbanen, de n nog mooier dan de andere en zowel het aantal spelers als banen groeit de laatste tijd enorm.

Ook het aanbod aan compleet verzorgde golfclinics in het buitenland groeit snel. Veel 50-plussers kiezen ervoor om tijdens een weekje vakantie in het buitenland te leren golfen en om het felbegeerde GVB-examen met goed gevolg af te leggen. Er zijn vele organisaties waar men terecht kan, n ervan is bijvoorbeeld de ANWB die ook de mogelijkheid biedt om op verschillende home courses het GVB te halen. Op hun website, anwbgolf.nl staat hierover meer informatie.

Een goede golfer wordt je door veel te oefenen maar ook kun je eens een mooi naslagwerk doornemen. Een luxe naslagwerk voor beginnende golfers is de uitgave van De Telegraaf en House of Knowledge. ( isbn- 978-90-851104025 ) Een mooie uitgave met allerlei informatie over baangegevens, kwaliteit van de oefenfaciliteiten en mooie luchtfotos. Een mooie uitgave voor iedere golfliefhebber.
Het boek,
"Golfbanen in Nederland" prijs 39,50 euro is te bestellen via www.telegraaf.nl/kiosk

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1465
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
golfshop, greenfee, 50 , golf