Volg ons via
 
 
 

1 op de 10 werknemers kan nog maar zonder pc

Eén op de tien werknemers heeft geen computer nodig om zijn werk te doen.

Uit een door Trendbox gehouden steekproef is gebleken dat nog maar ruim één op de tien werknemers geen computer nodig heeft om zijn werk te doen. De rest raakt in moeilijkheden als de apparatuur uitvalt.  Het werk kan volgens bijna zeven op de tien werknemers "absoluut niet" meer gedaan worden en volgens 2 op de 10 zal het werk "veel moeilijker en trager" worden verricht als computers uitvallen. 

Degenen die zonder computer aan de slag kunnen, zijn vaak lager betaalden en lager opgeleiden. Tot de bijna 90 procent van de werknemers die wel een computer gebruikt, behoren vooral 25- tot 35-jarigen, hoger opgeleiden en ambtenaren.

Zodra een computer ter beschikking staat, hebben werknemers ook bijna altijd toegang tot internet. De afhankelijkheid daarvan is echter een stuk minder groot. Ruim een kwart van deze werknemers (vaak ambtenaren) kan prima aan de slag zonder internet. Ongeveer een op de drie werknemers is hulpeloos zonder het digitale medium en volgens ruim 40 procent wordt het werk moeilijker en trager uitvoerbaar.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 2554
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
computer online, online werken, computer kopen, pc kopen