Volg ons via
 
 
 

We worden steeds beter milieubewust

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Volgens de prijs- en productvergelijkingswebsite Vergelijk.nl zijn we ons steeds meer bewust om bij aanschaf van koelkasten, lcd-televisie of onder meer vriezer te letten op het energieverbruik van het apparaat. De laatste tijd worden er steeds meer apparaten verkocht met de energiezuinige A-classificatie.

Het Live-Earth concert en doordat wetenschappers ons veelvuldig wijzen op de gevolgen van de opwarming van de aarde hebben ons waarschijnlijk toch doen inzien dat het verstandig is om zoveel mogelijk op ons energieverbruik te gaan letten. Ook apparaten met het zogenaamde HIER logo blijken meer te zijn verkocht. Het logo, een initiatief van Natuur en Milieu laat de consument zien dat het apparaat met zo’n logo het minst belastend is voor het milieu.

Zijn de energiezuinige apparaten weliswaar duurder dan die met bijvoorbeeld een D-classificatie, over jaren gerekend blijkt dat toch de aanschaf van een energiezuig apparaat voordeliger uitpakt. Het prijsverschil is snel terug te verdienen door energiebesparing.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1101
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
lcd tv, koelkast, wasmachine, Natuur en Milieu, A Label