Volg ons via
 
 
 

Bezoekers internet ergeren zich snel

Trage website houdt de bezoekers niet vast.

Als bezoekers van een internet site zich ergens aan storen dan zijn ze al snel weer van de gezochte pagina verdwenen. Dit constateerde zoekmachine marketingbureau Tribal.nl en zodoende stelde men een top tien samen van de meest gemaakte fouten op een internet pagina.

Bezoekers zijn snel weg wanneer ze geen contactgegevens kunnen vinden om te mailen of te bellen. Een erg trage website wordt ook als ergerlijk bevonden en men surft dan snel weer verder. De homepage moet binnen enkele seconden laten zien waar de website over gaat. Ook verkeerd is een afwijkend navigatiemenu.

Bezoekers willen ook de mogelijkheid hebben om vragen te kunnen stellen, brochures kunnen downloaden, bestellingen kunnen doen en kunnen mailen. Deze punten moeten binnen het venster vallen. Ook een emailvenster moet zichtbaar op de website zijn. Verdere ergernissen zijn, wanneer (bestel) formulieren slecht functioneren, het lettertype te klein is en er veel ongewenste pop-ups zijn.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1174
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
internet snelheid test, internet testen, snelheid website, traag internet