Volg ons via
 
 
 

Laptop-standaard voor meer comfort

Prettiger werken wanneer de laptop op een standaard staat.

Uit een onderzoek door het GfK blijkt dat laptop bezitters gemiddeld zo’n 16 uur per week bezig zijn op hun notebook. Steeds meer huishoudens stappen over van de desktop-pc op een notebook vanwege zijn compacte vormgeving en gebruiksgemak. Toch blijkt dat langdurig werken op de notebook leidt tot fysieke ongemakken.

Het toetsenbord is kleiner, de indeling is anders en het beeldscherm is lager. Een en ander veroorzaakt bij velen klachten omdat de gebruiker voortdurend een andere houding aanneemt. De fabrikant van computer randapparatuur Logitech heeft onder de naam Alto een serie standaards ontwikkeld waardoor de notebook iets hoger geplaatst kan worden. Je werkt dan met een normaal toetsenbord en zet de laptop op de standaard.

Doordat het scherm meer op ooghoogte komt is het op deze wijze veel prettiger werken. Door een comfortabeler toetsenbord en muis te kunnen gebruiken blijven ook de handen uit de buurt van de warm geworden notebook. De standaards van Alto zijn voor tal van merken te gebruiken en binnen een minuut gebruiksklaar. De Alto laptop standaards zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar vanaf 30,= euro.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1381
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
laptopstandaard, laptophouder, laptop houder, pc laptop, mini laptop, notebook stand