Volg ons via
 
 
 

Welke watertemperatuur past het beste

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Welke watertemperatuur past het beste

De ideale temperatuur van het water om de tanden te poetsen is 37 graden. Wanneer het water kouder is en je hebt last van gevoelige tanden dan doet het vaak extra pijn.

Om eens lekker te ontspannen in bad dan wordt een temperatuur van 30 graden aangeraden. Doe je badolie in het water dan is 34 graden nog iets beter omdat de huid dan het meeste kan profiteren van de olie. Vind je 36 graden niet te warm, dan helpt dat heel goed tegen vermoeide en pijnlijke spieren.

Tijdens het douchen moet het water niet warmer zijn dan 38 graden. Nog beter is het om iets kouder te douchen want dan wordt er meer vet aan de huid onttrokken.

Voor het wassen van de handen is 27 graden voldoende. Erg vaak de huid wassen is overigens helemaal niet zo goed en wanneer het dan toch onvermijdelijk is dan niet te heet water.

Wanneer je uien of knoflook hebt gesneden dan zullen de handen nog lang na-ruiken. Niet gaan afspoelen met heet water want dan sluiten de poriën zich af en dringt de vervelende geur nog verder in de huid. Het beste kun je de handen afspoelen met koud water en als je ze daarna even afwrijft met citroensap, dan is de geur zeker verdwenen.

Voor diegene de de benen scheren met mesje en schuim. Spoel nadien de benen af met water dat maximaal 37 graden is om uitdroging te voorkomen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1342
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
lichaamsverzorging, zeep, bad, baden