Volg ons via
 
 
 

Hoe hoog of laag moet de koelkast staan?

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Volgens een woordvoerder van de Voedsel en Waren Autoriteit moet de temperatuur van een koelkast tussen de 4 en 7 graden hebben. Is de temperatuur in de koelkast hoger dan 7 graden dan zullen bacteriën te hard groeien en zal het voedsel snel bederven.

Dan zou je zeggen, dan zorg ik dat de temperatuur in de koelkast lekker laag wordt bv 0 graden, dan is het altijd goed. Dat is dus ook niet het geval want wanneer de temperatuur weer te laag staat, dus onder de 4 graden, dan gaat de kwaliteit van veel producten er niet beter op worden.

Van té lage temperatuur wordt groente bijvoorbeeld ’ papperig’.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3935
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
koelen, voedsel, groente versproducten