Volg ons via
 
 
 

Wat kun je doen tegen reisziekte

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wat kun je doen tegen reisziekte?

Voor veel mensen is het geen enkel probleem om een lange autorit, vlieg, bus-of bootreis te maken. Anderen daarentegen worden al na enkele uren duizelig, beginnen te zweten en worden misselijk. Ook hoofdpijn en paniekgevoelens kunnen voorkomen. Reisziekte dus, erg vervelend.

Heb je daar vaker last van, zorg dan dat je lekker uitgerust op reis gaat. Een tabletje tegen reisziekte wil ook wel helpen. Drink in ruime mate water voordat je vertrekt. Eet niet overmatig veel maar ga ook niet met een lege maag op stap. Tijdens de reis kun je het beste wat fruit of crackers nemen en lekkere ruimzittende kleren dragen.

Wat moet niet? Wel, niet roken cq meeroken, geen alcohol en niet gaan lezen. Ga niet met je rug in de reisrichting zitten maar kijk vooruit. Ga je vliegen vraag dan een plaats op een stoel tussen de vleugels. Dat is een stabiele plek. Ook bij een bootreis kun je het beste ergens in het midden blijven en in de auto juist voorin gaan zitten.

Voel je aankomen dat het niet goed gaat, oriënteer je dan strak op één punt voor je, aan de horizon.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1917
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vliegreis, reisziek, ziek, reis