Volg ons via
 
 
 

Vervelend...zweetvoeten

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Erg vervelend...zweetvoeten. Voor jezelf maar ook voor een ander. Vaak is de oorzaak ervan te zoeken in de richting van schoeisel dat niet goed ventileert. Ook warm weer draagt er zijn steentje aan bij. Mensen die er extreem veel last van hebben kunnen hierdoor problemen krijgen met schimmels en bacteriën wat op zich ook weer een akelige geur verspreidt. Het is belangrijk om de voeten goed schoon te houden en zoveel mogelijk open schoenen te dragen.

Op blote voeten lopen is ook een goed alternatief. Als je sokken draagt let er dan op dat ze van bijvoorbeeld katoen zijn gemaakt en trek elke dag een paar schone sokken aan. Verder zijn er nog speciale inlegzooltjes te koop die sterk absorberend zijn en vervelende luchtjes helpen voorkomen.
 
Heb je extreem veel last van zweetvoeten en bovenstaande allemaal al eens geprobeerd dan kan de huisarts nog een tinctuur voorschrijven dat helpt om het zweten tegen te gaan.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1645
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tinctuur, schoeisel, inlegzool, zweten, zweet