Volg ons via
 
 
 

Familieberichten ook op internet

Familieberichten ook online te publiceren

Familieberichten hoeven voortaan niet meer alleen in kranten te worden geplaatst. Het is nu ook mogelijk online berichten over een geboorte, huwelijk, verloving of overlijden te publiceren. 

Op de nieuwe website kan iedereen, nu nog gratis, familieberichten ontwerpen, online publiceren en per e-mail versturen. "Het concept is een goede online aanvulling of alternatief voor het plaatsen van familieberichten in de krant", aldus initiatiefnemer Taco Dólleman.

Dólleman kwam op het idee van een ’online familiepagina’ doordat zijn moeder in het buitenland woont. "De post krijgt ze nog in Nederland, maar eer zij de geboortekaartjes ziet, zijn de kinderen al naar school. Nu is het voor iedereen overal ter wereld mogelijk om in de gaten te houden hoe het met de familie gaat."

Dólleman is niet bang voor misbruik van de dienst. Wie een advertentie plaatst, moet op een link in een bevestigingsmail klikken voordat de annonce op de site verschijnt. Dat werpt volgens Dólleman al een drempel op. Bovendien staat naast iedere advertentie een link waarop mensen kunnen klikken als de advertentie ze onbetamelijk lijkt.  Meer info, kijk op: www.sibbelink.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3210
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
rouwadvertenties, overlijdensberichten, www familieberichten, familiebericht