Volg ons via
 
 
 

Voorzichtig met kliekjes

Koken voor twee dagen tegelijk, goed bewaren en goed verhitten.

Wie voor twee dagen tegelijk wil koken of het restje van een maaltijd dat over is wil bewaren moet daar zorgvuldig mee omgaan. Een voedselinfectie is snel opgelopen.

Eet een kliekje uit de koelkast binnen twee dagen op, een ingevroren kliekje binnen drie maanden.

Hou het deel dat u wilt bewaren (als u voor twee dagen tegelijk kookt) direct apart.

Koel het kliekje snel af (binnen een uur). Eventueel in een bak koud water zetten of in kleine porties verdelen.

Na het afkoelen het kliekje afgedekt in koel- of vrieskast plaatsen.

Bij het bereiden het kliekje goed verhitten.

Bewaar het kliekje niet nog een tweede keer.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 1875
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
koken, voedselinfectie, gerechten, koken voor beginners, invriezen, recepten, koken recepten