Volg ons via
 
 
 

Nagels... broos, geknipt, gevijld, gelakt

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Nagels... broos, geknipt, gevijld, gelakt
 
Nagels kun je in een gezonde conditie houden door met je voeding voldoende eiwit, ijzer, calcium, kalium, vitamine B en jodium tot je te nemen.

Eet bijvoorbeeld geregeld yoghurt, abrikozen, pindakaas, selderij, wortelen, soja, ei, en vis. Je kunt natuurlijk ook je toevlucht nemen tot voedingssupplementen.

Ook van buitenaf kun je wat doen aan de conditie van je nagels, gebruik bijvoorbeeld regelmatig nagelriemcrème en nagelverharder. Ook is het goed om je nagels met handcrème in te smeren. Duw als de nagelriem lekker zacht is deze voorzichtig terug met een zgn bokkepootje.

Knip de nagels liefst na het douchen (ze zijn dan zacht) of neem eerst een badje om de nagels te weken. Knip ze met een scherpe nagelschaar en knip ze vooral niet te kort. Gebruik de vijl om ze mooi glad te maken maar wacht hiermee tot ze niet meer week zijn.

Begin, als je je nagels lakt, altijd met een basis lak. Deze vult de onregelmatigheden in het nageloppervlak op. Ook verkleuren hierdoor de nagels niet en hecht de nagellak beter.

Vind je het resultaat niet mooi genoeg dan kun je altijd je toevlucht nemen tot kunstnagels. Je kunt kiezen uit gel- of acrylnagels. Acrylnagels zijn sterker maar laten geen zuurstof door, uiteindelijk kan dit de conditie van de echte nagels aantasten.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1412
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nagelstudio, schoonheidsspecialiste, atrix, herome