Volg ons via
 
 
 

Leasen huisdier om te proberen

Leasen van huisdier moet voorkomen dat deze na aanschaf wordt gedumpt

Je wilt wel graag een konijn of je denkt erover om je (klein) kind een konijn te geven dan kun je deze ook eerst leasen om te proberen hoe het bevalt. Dieren Verzorgings Centrum Lelystad wil door deze manier van leasen voorkómen dat een huisdier, als het na aankoop tegenvalt, wordt gedumpt door de eigenaar. Voor enkele euro’s extra komt men zelfs het hok nog schoonmaken.

Mensen die belangstelling hebben voor het initiatief ’ proefkonijn’ worden eerst serieus gescreend en moeten een contract ondertekenen. Men wil zeker weten dat er goed gezorgd wordt voor het dier en dat ook voor de vakantie oppas is geregeld. De kosten zijn 25,= euro per maand inclusief hok, konijn, voer en voerbakjes. Besluit je het konijn definitief te kopen dan krijg je korting.

Ook een ander knaagdier, fret of hamster is te leasen. De eigenaresse Cora haalt zelf de afgeschreven, tamme konijnen en overige knaagdieren op uit knaagdierenasielen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2159
Categorie: 
Dieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huisdier kiezen, leukste huisdieren, huisdieren kopen